Tuesday, April 8, 2014

Salam

Ya. Saya makin bz. Ya . Saya makin susah nak jumpa. Sorry buat kwn2 yg ajak hangout, mentah2 saya tolak. Sorry buat kwn2 yg undang mjlis kahwin, kekangan masa tidak membenarkan saya utk hadir. Dari awal tahun hingga kini....alhamdulillah apa yg drancang majoritinya dpt berjln dgn lncar...mungkin ia x seGAH mcm lib2 lain...tp utk kick start ....alhamdulillah....I'm satisfied...saya hanya merancang 2 xtvt sahaja utk semester ni...penat wei klo dari A-Z kita seorang diri handle 100%....tp segenap peluang saya nmpk...saya curi...saya grab...n now total number xtvt adalah 7...big smile & thumbs up :)

Jangan ckp byk cda...now...cda x de niat nak menunjuk2 atau berlagak atas apa yg telah dbuat....cuma bnda d bawah ini cda create utk menghargai student2 yg byk support "akak shida" mereka ni utk run apa2 xtvt.....TQ sbb mempercayai kak shida kamu ini...n next xtvt saya x akan rasa berat seperti selalu kerana student committee dah der...hohohoohoh. Selamat Menonton :)


Nota kaki : Mcm cda ckp td....mungkin ianya tak seGAH mcm lib2 lain......tp kurang2nya cda sedikit sebanyak dpt membuka mata pihak tertentu utk tidak sesekali memandang rendah terhadap seseorang ....saya dah rasa di underestimate ketika saya bru proposekannya dlm meeting dlu...d sokong  oleh pihak atasan tp ada bunyi2 unggas yg menjatuhkan motivasi saya ....ketepikan rasa negative itu shida..now saya senyum n nak fokus pd urusan konvo pula. Fighting !

OK . Bye :)

No comments:

Post a Comment